De 10 bästa upplevelserna 2023

Våra bästa upplevelser 2023

Tiden är här, tiden då vi hyllar och lyfter årets P.E.P.P.-arrangörer hos oss! Varje år tar vi fram våra 10 absolut främsta upplevelser. Vi baserar det bland annat på hur ni, våra upplevare och kunder, uppskattar och älskar upplevelserna! Därför presenterar vi här, utan inbördes ordning,  årets 10 bästa upplevelser.

 

  • Öppet Hav

Vår arrangör Öppet Hav ser till att bjuda på fenomenala äventyr och perspektiv i Stockholm och dess skärgård. Oavsett om du tar dig ut till havs i en RIB-båt eller flyger helikopter över Stockholms stad så kommer du få en fantastisk upplevelse värd att längta efter.

  • Sweden Wine Club

Att denna hamnar på listan över uppskattade arrangörer är ingen konstighet. Sweden Wine Club levererar intressanta och lärorika provningar på ett lättsamt sätt över hela Sverige och låter smaklökarna lära sig drycker som på ingen annan plats.

  • Breaking Point

Här kommer en stark bubblare, nämligen Breaking Point med deras upplevelse Rage Room. Det finns något härligt och lugnande med att slå sönder ett helt rum fullt med prylar. Det tycker både ni och vi är extremt roligt.

  • Studio Paus

Här står härliga behandlingar i fokus och ger en härligt avkopplande stund som våra kunder, och vi, älskar. Unna dig en paus i vardagen och låt dig omfamnas av denna härliga vinnare.

  • Bodyflight

När det kommer till Bodyflight så har denna upplevelse sedan länge varit en av våra bästsäljare. En upplevelse man vill uppleva gång på gång och som bjuder på pirr och adrenalin. En självklarhet på listan helt enkelt.

  • Elite Hotels

Med Elite Hotels välkomnas du alltid med öppna armar och komfort man drömmer om. Oavsett om det är en övernattning, en weekend eller till och med spa så kommer standarden vara hög oavsett vart i Sverige du upplever det.

  • FMJ Shooting Range

Det här är också en av våra mest upplevda upplevelser. Här står proffsighet i fokus och tekniken här är A och O. Lär dig av riktiga licensierade instruktörer med landslagsmeriter i en av alla våra upplevelser med FMJ.

  • Stockholms Bränneri

Stockholms Bränneri har man på ett snyggt och trevligt sätt fått en provning att ta nya höjder. Det märks och vi älskar att ni älskar det, inga konstigheter att de hamnar på listan i år.

  • V-Racing

Formul 1 har fått ett helt nytt ljus och med V-Racings fantastiska simulator har vi alla fått möjligheten att känna hur det känns att köra ut på banan, precis som proffsen.

  • Mackmyra Whiskey

Det här är en helupplevelse på ett av Sveriges absolut mest spännande och första whiskydestillerier. Här blir det spännande kunskap, fantastisk whiskey och god mat. En klar plats på våran topp tio-lista.

Rösta på detta inlägg