Spa & Relax – koppla av i höst med Live it

Spa & Relax upplevelser från Live it
Vad sägs som en klassisk spadag för två, En natt & spa på Grand Hotel Saltsjöbaden, eller varför inte besöka VANN Spa på en Spaweekend för två. På Live it har vi en mängd av olika avkopplande, garanterat stressefria upplevelser som passar perfekt att ge bort till någon du tycker behöver ta en paus i vardagen.

Ge bort en avkopplande upplevelse från Live it i höst

Ge bort en professionell massage eller någon annan av våra välgörande kroppsbehandlingar. Perfekt mot stress eller som återhämtning efter träning.

Klassisk behandling

Unna dig själv eller en vän en stunds avbrott i vardagen. Låt kropp eller ansikte tas omhand av en kvalificerad massage- eller hudterapeut. Oavsett vad man väljer för behandling är syftet detsamma, att få slappna av i både kropp och själ. Detta är både du och någon du tycker om värda. Se mer av Klassisk behandling här.

Klassisk behandling & massage upplevelse Live it

Stenungsbaden Spa för två

Ta en paus från vardagen och koppla av i varma källor, jacuzzi och ett helt bastulandskap. Ladda med energi från ett träningspass i gymmet, ett utmanande varv i hinderbanan eller ett uppfriskande dopp i havet. Under en heldag på Stenungsbaden Yacht Club behöver man inte välja utan ni kan göra exakt det ni vill. Välkomna till Stenungsbaden och koppla av tillsammans här.

Stenungsbaden i Stenungsund - Upplevelsepresent från live it

Massage

Unna dig själv eller en vän en klassisk massage. En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment som tryck och stretching. Man väljer själv inriktning i samråd med massören. Massage finns på flera olika ställen runtom i hela landet. Välj mellan 25 min och 50 min här.

Massage, Spa & relaxa tillsammans med Live it

Känner du någon som redan är utvilad och vill uppleva något helt annat, se vår upplevelsekategori Äventyr & action här istället.

Spa & Relax – koppla av i höst med Live it
5 (100%) 3 vote[s]