Tid tillsammans: våra 3 bästa tips på farsdag-presenter

Fars dag, var det inte nyss? Känner du också att minuterna, dagarna och åren bara rusar förbi? Måndag till fredag, 8-17, januari till december. Jobba, hämta, flytta, handla, jogga, börja om. Det kanske inte känns så, men det var faktiskt ett helt år sedan det var fars dag – och nu är det dags igen! Hur ska du uppvakta din pappa?

farsdagspresenter

Stanna upp och fundera – när umgicks du med din pappa senast? Alltså verkligen umgicks? Låt oss ge dig ett råd: strunta i den klassiska slipsen i farsdag-present (han har förmodligen redan så många) och uppvakta pappa med lite tid tillsammans istället! Här får du våra tre bästa tips på upplevelsepresenter till pappa – just nu med 10% rabatt!

  1. Bäversafari
    Bävern är knappast en av ”the big five” men i brist på möjligheten att ta en tripp till Afrika är Bäversafari en riktigt spännande naturupplevelse. Tar garanterat förstapris i kategorin ”mest överraskande/otippade farsdag-present”!
  2. Stand up dinner
    Ät en bit mat och låt er underhållas av några av Sveriges bästa komiker. Och om det är sant som de säger, att ett gott skratt förlänger livet, ger denna upplevelse dig och din far både en kul kväll och ännu mer tid att tillbringa tillsammans!
  3. Klassisk spadag
    Det är när livet är som allra mest hektiskt som ni behöver avkoppling allra mest. Njut av en avslappnande massage och småprata om livet över en kopp te i loungen. Tid tillsammans och återhämning på samma gång!

10% rabatt fars dag-presenter

Just nu får du 10% rabatt på alla Fars dag-upplevelser. Här finns upplevelsepresenter som passar mjuka myspappor, äventyrslystna fäder och nördiga extrapappor. Kan upplevas på egen hand, tillsammans med dig och dina syskon eller med en respektive. Har du svårt att välja? Ge bort ett presentkort på valfritt belopp och låt pappsen välja upplevelse!

Världens bästa pappa förtjänar att få sin barndoms drömmar uppfyllda. Läs också: förverkliga pappas drömmar på fars dag.

Glad fars dag önskar vi på Live it!

Rösta på detta inlägg