Den perfekta studentpresenten

Upplevelsepresenterna som studenterna behöver

 

”Sjung om studentens lyckliga dagar…”, ja snart är det låten som skriks längs med gator och torg över hela vårt avlånga land. Är det din tur att stå väntandes med plakatet och fira den som tagit sig igenom  alla dessa år i skolan? Vi är många som vet att det här är en stor dag att fira, helt klart en milstolpe i livet, oavsett resultat. Därför kommer här också de perfekta studentpresenterna som vi vet att både hon, han och den kommer älska.

Att välja rätt present till studenten är viktigt av flera anledningar. För det första är det en möjlighet att visa din uppskattning för deras prestationer. Ens skolgång har ju fram till och med denna dag varit i princip hela deras liv, och att höra och få veta att man gjort ett bra jobb kan stärka vem som helst inför vad livet sedan har att komma med. För det andra kan en bra present att få som student vara en investering i dennes framtid, som hjälper dem att förbereda sig för den nästa fasen av deras liv. Eller varför inte ge bort något så häftigt och oförglömligt i studentpresent för att minnas denna fantastiska del av livet. Som förälder kan det också kännas extra fint att hitta en studentpresent som passar just ert barn, er blivande student.

Våra bästa studentpresenter för 2023

Kör Ferrari/Lamborghini Plus

 

För studenten med körkort, eller den som har en dröm om att en dag få köra något av dessa vrålåk men inte orkat ta tag i körkortet kommer här en perfekt upplevelse. Det här blir den ultimata presenten till honom, eller henne, eller den med en kärlek för bilar. Låt dem på samma sätt som de nu ska ta sig ut i livet, ta sig ut på vägen i ett av dessa fantastiska vrålåk. De får själva välja om det är i en Ferrari eller i en Lamborghini, båda i två heta modeller med över 600 hästkrafter. Här blir det verkligen åka av!

Makeup kurs

 

Överraska studenten som just du ska fira med en tidig överraskning. Kanske ska du fira en student som älskar smink, som vet hur man gör, eller som kanske vill lära sig. Oavsett hur mycket erfarenhet personen har får man lära sig precis det man behöver för sin nästa look. Ge denna Makeup kurs till hon, han eller den som vill ha en ny look till balen, studentdagen eller för alla kommande sommarfester. Sa vi att det också ingår makeup till ett värde av 495kr, som man får ta med sig hem.

Dykcertifikat

 

Till honom, till henne eller till den som söker efter äventyr efter studenten. Kanske är det till personen som ska resa runt halva jordklotet efter studenten. Med en upplevelse som ger dykcertifikat så får man lära sig så väl teori som det praktiska man kräver för att kunna dyka. Och inte bara det, när man klarat av kursen blir man certifierad Open Water Diver. Det vill säga att den här studenten sedan är redo för de stora haven, oavsett om det blir Östersjön eller Indiska Oceanen.

Lyxbehandling

 

Är du en av oss vuxna som ser tillbaka på tiden i skolan som en tid som var fylld av raster och håltimmar? En vardag som är ganska långt från den vardag du kanske lever idag? Det må så vara, men det finns en enorm press och stress bland ungdomar idag och att därför ge dem en härlig och avslappnande lyxbehandling känns som en utmärkt studentpresent. Här finns tid för återhämtning och ompyssling för den trötta studenten. Efter det här kan livet efter studenten börja.

Glaskurs

 

Gå den klassiska vägen när det kommer till en studentpresent, men gör det med en twist. Hur många är vi inte som fått glas, porslin, bestick eller annan inredning i studentpresent. I den här upplevelsen kombineras en provning av vin med en proving av just glas. Man får lära sig om hur olika viner passar i olika glas och hur man framhäver vinets bästa kvaliteter. Se det som en extra släng av vett och etikett om du så vill. Efter upplevelsen får man även ta hem ett Riedel Vinum Cab/Merlotglas. Är du som förälder, syskon, kompis generös, så följer du med och ger bort även ditt glas till just din student. En perfekt studentpresent till hon eller han som behöver inredning till sitt kommande hem. Och ett startskott på samlandet av vinglas.

4 andra upplevelsepresenter till studenten

  • Låt dom se en ny sida av världen och sig själva genom att flyga tandemskärmflyg
  • En klassisk champagneprovning kan inte bli fel till den blivande studenten
  • Flyg som vinden i upplevelsen Bodyflight
  • Gå på en spadag med din student och njut av ett glas bubbel på Ad Astra
Rösta på detta inlägg