5 st provningar att uppleva tillsammans

Upplev provningar med Live it, Ost, vin, champagne, glass, whisky, öl m.m.

Här har vi samlat 5 st provningar som både ger er kunskap, mer tillsammanstid och kanske några nya favoritkombinationer. Vad sägs som att byta ut det vanliga vinet för att lära er mer om bubbel eller hitta nya favoritsmörgåsen på en Smörrebrödsprovning? Dessa upplevelser är verkligen värda att göra tillsammans.

Bubbelprovning för två ?

I denna härliga och avslappnande provning kommer ni få smaka på mousserande viner från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland och Sydafrika. Lär er mer om vilka druvor som används och hur processen går till för att tillverka bubbel. Läs mer om bubbelprovningen här.

Vinprovning för två  ??

I denna provning får ni vägledning av en kunnig sommelier. Titta, dofta och smaka på noga utvalda viner och oavsett tidigare kunskaper finns mycket att lära under denna provning som på ett underhållande sätt ger vinintresset nya dimensioner. Läs mer om vinprovningen här.

Smörrebrödsprovning ?

Provsmaka Danmarks nationalrätt på en underhållande och gemytlig provning på Södermalm i Stockholm. Det tradionella smørrebrødet serveras på ett rågbröd med en uppsjö av pålägg och topping tillsammans med kall pilsner och snaps. Läs mer om Smörrebrödsprovning här.

Whiskyupplevelse för två på Mackmyra ?

Denna 6 timmar långa upplevelse är lärorik, smakrik och underhållande. Här bjuds det på välkomstdryck och tilltugg vid ankomst och sedan bär det av till visning av destilleriet, provning av Mackmyra Whisky, 3-rättersmiddag och goodiebag. Läs mer om whiskyupplevelsen på Mackmyra här.

Kaffeprovning för två ☕☕

Kaffe är en världens mest vanligaste drycker och under provningen får ni både smaka och lära er mer om denna dryck. Tillsammans med Johan & Nyström får ni lära er om kaffets färd från planta till kopp, provsmaka kaffen från olika ursprung och testa olika handbryggmetoder. Läs mer om kaffeprovningen här.

Sugen på fler provningar? Vi har en mängd olika att erbjuda, vad sägs om dessa provning:

  • Ost- & vinprovning
  • Ölprovning
  • Glassprovning
  • Vin & mat i kombination
  • Ciderprovning på Österlen
  • Skapa ditt eget snus
  • Se alla våra provningar här
Rösta på detta inlägg