5 tips att göra när det regnar i sommar

 

5 tips att uppleva när det regnar i sommar
Svenska sommaren består av både strålande solsken med varma dagar på stranden och långa kvällar utomhus. En lite tristare del av sommaren är såklart när regnet bestämmer sig för att ösa ner. Men låt inte det hindra dig från att hitta på något! Vi på Live it har här samlat tips på vad du kan uppleva när det regnar.

Bodyflight – sväva fritt i en vindtunnel inomhus

I världens två främsta vindtunnlar väntar den otroliga känslan av ett fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Bodyflight finns både i Stockholm och i Göteborg och här får du prova på att flyga inomhus. Läs mer om Bodyflight här.

Bodyflight Vindtunnel - Upplevelsepresent

Fotografiska – Guidad visning

Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. Utställningarna hör till Stockholms mest omtyckta sevärdheter. På fotografiska får du möta verk från världens främsta fotografer. I upplevelsen ingår en guidad visning  i 60 minuter som är exklusivt framtagen för Live it. Läs mer om Fotografiska här.

Fotografiska - upplevelse med Live it

Wellnessupplevelse på The Nest – Downtown Camper by Scandic

Mitt i Stockholms pulserande hjärta har en ny, unik wellnessavdelning slagit upp portarna. Välkommen till upplevelsen The Nest, ett modernt retreat där du kan kombinera hälsa och träning med skön egentid. I upplevelsen ingår DIY-behandling, frukost eller lunch, tillgång till gym och handduk, badrock samt tofflor. Denna upplevelse är ett måste för en regnig dag i Stockholm.
The Nest by Downtown Camper - upplevelse

The Dome Adrenaline Zone

Det sägs att multitasking kan inverka på människors prestationsförmåga. Här är det precis tvärtom. På The Dome har du möjlighet till 6000 kvm rörelseglädje och en massa aktiviteter att prova på. I upplevelsen ingår fri entré en hel dag, så här kan ni prova på jump & pump, Unlimited Zone och Street Park. Läs mer om denna adrenalinfyllda upplevelse inomhus här.

The Dome Adrenaline Zone Live it - Upplevelsepresenter

Hyper Reality – VR med body tracking i 4D

Hyper Reality är den absolut senaste tekniken inom Virtual Reality och öppnar helt nya världar. Rör dig helt fritt i den stora lokalen inomhus med body tracking som gör denna upplevelse helt unik. Alla kan uppleva Hyper Reality och inga förkunskaper krävs. Läs om upplevelsen här.

Hyper Reality 4D upplevelse

 

Är du inte sugen på någon upplevelse med Live it så finns det massor av saker att göra hemma, här är några exempel på tips att göra när det regnar ute och du inte vill lämna hemmet:

Baka
Gör något gott bröd till dig själv, baka med hela familjen eller prova på något helt nytt att baka när du har tid.

Spela sällskapsspel
Umgås, tävla och skratta tillsammans med dina vänner, familj eller partner. Spela klassiska kortspel, Yatzy, Monopol, TV-Spel eller något digitalt sällskapsspel tillsammans.

Laga mat
Rensa kylen och frysen och laga middag för hela familjen. Gör det tillsammans och ta er tid att umgås mer med varandra.

Städa
Gör det till en aktivitet för alla inomhus, ta tag i det ni vanligtvis inte brukar ta tag i. Se till att rensa, städa, sortera nu när ni har tid och inte vill gå ut i regnet.

 

Här kan du läsa om tips att göra under sommaren när det inte regnar.

5 tips att göra när det regnar i sommar
5 (100%) 1 vote[s]