Bodyflight – sväva fritt i världens högsta vindtunnel

Bodyflight Vindtunnel

Vem har inte drömt om att flyga? Nu kan du göra det på riktigt och dessutom i världens högsta vindtunnel som finns i Sverige. Närmare bestämt Bodyflight i Stockholm och i Göteborg. Denna upplevelse är verkligen något för alla över 4 år.

I denna upplevelse väntar den otroliga känslan  av ett fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Under de hisnande 120 sekunderna upplevelsen varar finns en instruktör med och ger vägledning och stöd under hela upplevelsen. Tack vare luftströmmar på upp till 300 km/h är den här upplevelsen ett måste! Läs mer om Bodyflight här.

Upplev Bodyflight – Indoor Skydiving

  • Unik upplevelse – Tunnlarna håller absolut världsklass!
  • Sväva fritt i vertikal vindtunnel
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter

 

Gastro Weekends

Nu när hösten är har vi mängder av upplevelser att göra tillsammans inomhus. En god middag med passande dryck i kombination med avkopplande Weekend är något som brukar passa utmärkt när mörkret kryper sig på och kylan är här för att stanna (åtminstone fram till våren igen). Därför har vi samlat några riktigt exklusiva upplevelser under våra kategorier Gastroweekends och Spaweekends. Nedan kan du läsa om en av våra härliga Weekendupplevelser.

Övernattning på The Winery Hotel i Stockholm

På detta hotell gör det absolut inget om du och den du ska åka hit med älskar vin och god mat i en avslappnad och snygg miljö. I upplevelsen ingår vinprovning som ger er möjlighet att följa vindruvans väg från fält till flaska. Koppla av tillsammans på hotellets takterass med ett dopp i poolen och ha en riktigt härlig upplevelse tillsammans. Läs mer om The Winery Hotel här.

  • Ett paradis för vinälskarna
  • Njutningsfull hotellweekend i vinets tecken
  • Vinprovning för två
  • Här är vin ett hantverk
Hotellets egna vineri

The Winery Hotel i Stockholm

Takterassen med Pool på The Winery Hotel
Takterass med pool på The Winery Hotel i Stockolm

Vill du se våra senaste nyheter och få inspiration till att uppleva mer? Följs oss då på Instagram @liveitse.

Bodyflight – sväva fritt i världens högsta vindtunnel
3.7 (73.33%) 3 vote[s]