Bröllopsgåvor för alla kommande bröllop

Oförglömliga bröllopsgåvor

Är du en av alla dem som ska på bröllop i sommar och letar efter den perfekta bröllopsgåvan? Då kan vi berätta att du inte behöver leta längre. Här har vi har nämligen samlat massor av tänkbara bröllopsgåvor som känns både fyndiga och personliga så att du slipper gå på bröllop tomhänt. Allt från provningar till upplevelser som pirrar i benen och mycket mer.

Champagneprovning för två

Det här är bröllopsgåvan till paret som gillar att unna sig vardagslyx, till paret som ska på bröllopsresa i Frankrike och till alla par som älskar bubbel. Kanske var det så att detta var drycken de njöt av under sin fantastiska bröllopsdag. En dag som troligen var fylld av både kärlek, lycka och eufori. Det är just därför en champagneprovning passar så väl in på listan över bröllopsgåvor att ge bort. Här får champagnen stå i centrum! Under provningen får man lära sig om hur denna dryck blev till och hur den produceras idag. De får lära sig allt från druvsorter till jäsningsprocesser och lagring. Låt dem återuppleva den goda drycken från deras fantastiska dag!

Spaweekend på Quality Hotel The Box

Det är något väldigt speciellt med att checka in på hotel och krypa ner i nybäddade hotellsängar. Troligen för att det är så väl kopplat till känslan av att vara ledig, oavsett om man är utomlands eller inte. Unna bröllopsparet en spaweekend på Quality Hotel The Box. Här väntar maximal avkoppling på hotellets spa, där de bland annat finner upplevelseduschar, torrbastu och jacuzzi. Är det så att de har svårt att varva ner kan de göra av med lite energi genom att ta ett varv på gymmet. När de vaknar upp utvilade möts de av en välfylld frukostbuffé, en perfekt start på dagen. Är det verkligen så bra som det låter? Självklart, och 2019 va Quality Hotel The Box även med i White Guides utgåva av Sveriges Bästa hotell.

Top Gear Airfield

Här är bröllopsgåvan som kommer göra alla bröllopspar som älskar fart och bilar alldeles exalterade! Upplevelsen Top Gear Airfield bjuder nämligen in till en provkörning i några av världens häftigaste sportbilar. Kanske har bröllopsparet en favoritbil, eller så är det farten och lyxen som är nyckeln till en oförglömlig upplevelse. Oavsett vad som lockar dem så finns det bilar att imponeras över. Precis som namnet på den här upplevelsen säger så kommer de, tillsammans med andra, gemensamt att köra bilarna till ett flygfält. Det är där de får möjligheten att trycka på gasen och testa bilarnas hastighet på riktigt. Garanterat en fartfylld bröllopsgåva!

Lyxbehandling

Det tar energi att planera ett bröllop. De måste planera och bestämma vilka de vill bjuda, vem som ska sitta vart och vad som ska ätas när. Efter många månader av planering kommer den stora dagen som de väntat på. Den energi som det tar att genomföra alla bestyr behöver de troligen återhämta sig från. Varför inte med en lyxbehandling där de får njuta av en stunds nedvarvning i en avkopplande miljö. Låt dem välja mellan en behandlande eller avslappnande massage. Eller kan det vara så att de vill ha en härlig ansiktsbehandling? Vore det så att de efter bröllopet känner sig i bättre form en någonsin, ja då kan de spara lyxbehandlingen till en dag då de vill unna sig lite extra vardagslyx.

Helikoptertur

Sist men inte minst, på listan över bröllopsgåvor har vi en riktig höjdare, bokstavligen. Perfekt för bröllopsparet som behöver lämna jordens yta för en liten stund. Det här är bröllopsgåvan som låter dem göra exakt det. En svindlande upplevelse som för vissa kanske känns härlig och för andra mer nervöst. Helikopterflygning är den perfekta upplevelsen för att ändra perspektiv på vardagen, något som kan behövas efter bröllopsbestyren. Ge bröllopsparet en svindlande tur i helikopter över Stockholm, Malmö, Göteborg eller Östersund och låt dem upptäcka staden från ovan.

Va det inte riktigt det du sökte?

Kanske letade du efter något annat, som gåva till någon som firar guldbröllop, eller silverbröllop för den delen. Eller kanske va det just så att dessa upplevelser inte passade just bröllopsparet du ska fira. Förutom dessa gåvor så har vi fler upplevelser som vi tror fyller luckorna om det vore så att dessa inte passar dem just du ska fira. Det kanske egentligen passar bättre med:

  • Ginprovning
  • VERX-Hyper Reality
  • Bodyflight

Skulle det ändå kännas som att det inte är helt rätt har vi så många fler bröllopsgåvor. Om du tycker att de själva får bestämma så går det självklart bra att ge bort ett presentkort. Med ett presentkort sätter du summan och bröllopsparet får sedan välja vad de vill göra. Nu garanterar vi att du är redo för sommarens alla bröllop!

 

 

Bröllopsgåvor för alla kommande bröllop
5 (100%) 1 vote[s]