8 upplevelser för er nästa dejt

Upplevelser för er som är dejtsugna? Självklart säger vi! Här har vi samlat 8 upplevelser för er nästa dejt oavsett om det är er första dejt eller om ni varit tillsammans i år och dar.

Visst kan det kännas upplyftande att göra något lite speciellt och unikt på en dejt. För er som precis börjat dejta kanske det känns mer naturligt att göra något som ni också kan konversera om. För er som levt ihop i år och dagar kanske det passar att göra något som ni inte testat förut, det finns alltid mer att kära om varandra. Oavsett vad ni söker kommer här en otrolig lista med dejtvänliga upplevelser att testa nästa gång du är ansvarig för planering av er dejt.

1. En dejt i romantikens tecken

En riktigt populär upplevelse att göra under en dejt är ju ofta att dricka gott och det gärna till riktigt goda ostar. En Ost- & vinprovning är därför en ultimat upplevelse att genomföra på er nästa dejt. Romantisk och intressant och en stund för er att lära känna varandra.

 

2. Upplevelsen för paret som söker spänning

Är ni det äventyrliga paret och letar efter en fartfylld upplevelse att genomföra under er nästa dejt? Då passar RIB i Stockholms skärgård er perfekt. Här får ni njuta av fantastisk natur och känna pirret när båten swishar fram genom skärgården.

 

3. Dejten för paret som vill lära känna varandra ännu mer

Har ni någon gång varit på stand up? Detta kan bli en fantastisk dejt om det inte råkar vara så att ni har helt olika typer av humor. Detta kan sätta er relation på spel, men vi kan nästan garantera att en kväll på Norra Brunn bjuder på goda skratt och ett minne att dela.

4. Precis som i Lady & Lufsen

Vill ni dela ett minne precis som Lady & Lufsen så kommer här upplevelsen för er. Nämligen en matlagningskurs i den italienska andan. Här får ni tillsammans med andra laga och äta riktigt god italiensk mat. Ett plus med den här upplevelsen är att ni får ta med er kunskaperna hem så att ni kan göra om denna fantastiska dejt om och om igen.

 

5. För det riktigt söta paret

Är ni två som älskar sötsaker så kommer här dejtupplevelsen för er. Det blir en fördjupning i chokladens läckra värld där ni får lära er att göra praliner från grunden. Utöver det får ni även ta med er allts om ni gjort hem. En kombination av lärorikt och gott!

 

6. För den perfekta kombinationen

Hur ska ni tänka när ni på fredagar dukar upp ett riktigt härlig bord av gottigheter och dryck? Det får ni lära er i denna fantastiska provning där tapas tillsammans med bubbel står i fokus. Utöver en riktigt god och härlig kväll får ni kunskapen med er hem även i denna upplevelse så att ni kan imponera på nära och kära.

 

7. För er som vill dejta under after work

Är ni sugna på en dejt som har lite mer av en after work-känsla, då kan ni sluta leta nu. Här kommer en härlig upplevelse där eran kreativitet står i centrum samtidigt som ni får njuta av det goda man söker efter på en after work. En Gin & Tonic Workshop på Stockholms Bränneri blir den perfekta upplevelsen för er nästa dejt.

 

8. En dejt i flera delar

I den här upplevelsen blir det både kunskap, provning och middag, tre i ett helt enkelt. Den passar även er som är nyfiken på olika ölsorter extra bra då detta sker på Nya Carnegiebryggeriet och fokuserar just på öl. Kom hungriga och ett extra tips är att efter besöket ta båten över till söder för en romantisk promenad.

 

Känner ni att behöver ännu mer känsla från dessa upplevelser ska ni spana in vår TikTok där vi testar om dessa upplevelser faktiskt dejtvänliga eller ej.

Rösta på detta inlägg