Julklappar till familjen

Här har vi samlat julklappar till hela familjen

Julklappstips hos Live it

Visst kan vi alla enas om att det är mycket som har förändrats år 2020. Nu återstår julen och precis som resten av året kommer även julfirandet att bli annorlunda. Trots detta är det en högtid som ska vara fylld av kärlek och omtanke. Här har vi samlat ett gäng julklappstips som passar hela familjen. God jul!

Julklappstips från Live it

Julklappar till mamma

Spa + mamma = sant. Låt henne få lite tid för sig själv eller med vännerna på Ästad Vingård. I upplevelsen ingår entré till Sinnernas spa, en 4-rättersgårdsmeny i Restaurang Logen, övernattning för två med egen bastu i rummet samt en välfylld frukostbuffé. Läs mer om denna drömmiga upplevelse.

”Fantastiskt bra spahotell! Allt var toppkvalitet. Rummet, spat, middagen, personalen.”
”Spa-paketet stämde med beskrivningen och motsvarade förväntningarna.”
Fantastisk vingård och spa! Otroligt trevlig personal och maten var jättegod.

Julklappar från Live it

Julklappar till pappa

En upplevelse vi tror passar både pappor, mammor, syskon, släktingar och vänner (över 18 år) är vår Whiskyupplevelse på Mackmyra. Upplevelsen är en heldag på Sveriges första whiskydestilleri i Gävle. Dagen börjar med en lättare lunch samt en stänkare. Därefter följer en guidad tur genom hela destilleriet följt av en exklusiv och lärorik whiskyprovning. Kvällen avslutas med en fantastisk trerätters middag i Mackmyras egna bistro. Läs mer om Mackmyraupplevelsen.

Julklappstips från Live it

Julklappstips till syskonen

Letar du julklapp till syster eller bror? Vore det inte kul att ge bort något ni kan göra tillsammans? Vi rekommenderar gärna en av våra provningar och i dagsläget är en onlineprovning ett perfekt val. En favorit är t ex Bubbelprovning Online där ni får ta del av bubblets värd tillsammans med en av Sveriges främsta vinexperter Fredrik Schelin. Upplevelsen håller på ca 45 min och är tillgänglig året runt, rolig julklapp va? Det tycker vi. Glid in och läs vidare här.

Julklappstips från Live itTill teknikfantasten tycker vi att VREX Hyper Reality är en bra julklapp! Testa senaste VR-tekniken och rör er helt fritt medan ni upplever full Virtual Reality med Body Tracking i 4D. För mycket oklara ord? Läs mer här. 

Oavsett hur du firar julen i år önskar vi dig en riktigt härlig och trygg jul!

Se alla våra julklappstips.

Vad passar inte bättre än en digital julklapp i år? Uppleva tillsammans, fast på distans! Läs mer här om julklappar online

 

Rösta på detta inlägg