Kick off-aktiviteter – 5 tips som kickar igång hösten

aktivitet kick off

En kick off är precis som det låter – ett tillfälle som kickstartar året/terminen eller början på ett nytt projekt. I företagsvärlden brukar en kick off vanligtvis innebära att man hittar på något roligt tillsammans som stärker upp medarbetarnas motivation och teamets lagkänsla. Kanske åker ni iväg på en konferensresa på annan ort, checkar in på ett fint konferenshotell eller har en heldagsaktivitet i närheten av kontoret? Det finns många roliga saker att göra på en kick off. Vi på Live it ger dig våra fem bästa tips på kick off-aktiviteter som passar de flesta!

5 annorlunda gruppaktiviteter till kickoffen

Konferensanläggningar och spahotell i alla ära, men är det inte lite gjort? Visst vore det roligare att uppleva något annorlunda tillsammans när det är dags för företagets kick off? Live it erbjuder gruppupplevelser utöver det vanliga, som i många fall går att kombinera med lunch eller middag.

 • Silent Disco
  För det musikintresserade företaget om minst 15 personer är Silent Disco det perfekta upplägget! Vilken DJ får flest personer att dansa?
 • Cityuppdraget
  Den perfekta kick off-aktiviteten för företaget som vill utforska Stockholm! Ett antal uppdrag blir presenterade för er som sedan ska lösas på 75 minuter. Vem hittar bäst och vem hinner först? Vid bokning av denna aktivitet kan vi hjälpa er med transport, boende och middag. Kontakta oss för mer information!
 • Partybussen
  För det partysugna gänget är ”russebuss” ett klockrent upplägg! Er portabla nattklubb tar er vart ni vill – eller bara runt runt runt…
 • Folkrace
  Rasa runt i gamla ombyggda Volvo 240:s på en rallybana och tävla om att ta hem pokalen. Denna upplevelse är både oväntad och oväntat kul! Behöver ni hjälp med transport, middag eller boende i samband med denna aktivitet kan vi enkelt ordna det. Kontakta oss för mer information!
 • Ponnytrav
  Ta med teamet på en minivariant av dagens dubbel! Under den här upplevelsen får ni uppleva hur det är att köra ponnytrav som en riktig kusk enligt konstens alla regler. Vem vinner företagsbettet?

>> Läs också: Fem tips på teambuilding-övningar (som alla gillar)

 

Våra mest populära aktiviteter för kick off

Om du vill köra på ett säkert kort istället ska du välja någon av våra mest populära upplevelser för kick off eller teambuilding; Ribsafari eller Bodyflight.

 

 • Ribsafari kombinerar riktigt många hästkrafter med naturnära upplevelser. Kanske får ni se en och annan säl, eller till och med havsörn? Upplevelsen finns i både Stockholm, Göteborg och Malmö.
 • Upplevelsen Bodyflight uppfyller drömmen om att flyga fritt i flera minuter – utan att hoppa ut ur ett flygplan. Vi garanterar att detta är en succé på kick offen!

Boka er kick off-aktivitet med Live it

Inget att fundera på, eller hur? Boka din kick off redan idag genom att kontakta vår personliga service eller ring oss på telefonnummer 08-120 182 02. Vi hjälper dig med ett skräddarsytt upplägg utefter just ditt företags förutsättningar.

Rösta på detta inlägg