Kör Ferrari/Lamborghini med Live it

Kör Ferrari och Lamborghini i Sverige med Live it

En perfekt upplevelse att ge bort i present till motorfantasten. Eller kanske till nån som bara behöver en adrenalinkick? Viktigaste frågan är dock: blir det en Ferrari eller en Lamborghini? Läs mer om upplevelsen här. Är du sugen på att åka med, eller vill ge bort detta i present till någon under 18 år och utan körkort så kan vi självklart ordna det. Läs mer om Åk Ferrari/Lamborghini här.

Kör Ferrari eller Lamborghini Plus med Live it

  • Över 600 hästkrafter
  • Välj mellan Ferrari eller Lamborghini
  • Ca 15 km körning på allmän väg

På Live it har vi flera olika adrenalinfyllda motorsportsupplevelser som passar perfekt att ge bort i födelsedagspresent, bröllopsgåva, julklapp eller självklart uppleva själv. Nedan har vi exempel på vad vi kan erbjuda för upplevelser inom Motorsport:

Folkrace – Kör ombyggda Volvo bilar och upplev klassiskt Folkrace i rasande tempo. Upplevelsen sker tillsammans i grupp och håller med 2-4 timmar. Läs mer om Folkrace här

Downhill Cars – Kör dessa specialbyggda bilarna nedför en skidbacke, upplevelsen passar både den som gillar fart och precision Lär mer om Downhill Cars här

Åk Dragracingbil – Dubbeldragstern har 850 hästkrafter och gör 0-100km/h på en sekund. I denna upplevelse får du åka med som passagerare i denna monsterbil. Detta är för nåong som verkligen klarar av fart. Läs mer om Åk Dragracingbil här.

Se mer av våra kategori Motorsport här.

Kör Ferrari/Lamborghini med Live it
5 (100%) 1 vote[s]