Mat & dryck upplevelser i Sverige

Mat & dryckesupplevelser med Live it

Här har vi samlat smakrika, väldoftande och lärorika upplevelser inom vårt utbud av Mat & Dryck. Ge bort en mat & dryckesupplevelse till någon som behöver det och ta med dig själv och bli ett kulinariskt geni. 

Trött på tacos varje fredag? Då rekommenderar vi att ni upplever Middag på Stjärnkrog

ALOE Guide Michelin Restaurant i Stockholm
Välkommen till ALOË, en restaurang som går mot strömmen. I en gammal konsumbutik bland enplansvillorna i Älvsjö ligger en av Sveriges mest intressanta restauranger. Kockarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander har på denna plats skapat ett eget gastronomiskt universum där de lagar inkluderande, nutida, romantisk gastronomi. För detta har de blivit belönade med en stjärna i Guide Michelin (uppdatering: ALOË har nu belönats med ytterligare en stjärna).

Trött på samma ost till vinet? Prova isåfall vår populära Ost- & vinprovning

I denna goda upplevelse ledd av en professionell föreläsare kommer ni få lära er mer om hur man kan kombinera ost och vin för att lyfta fram unika smaker ni kanske inte upplevt innan. Läs mer om provningar här. Eller varför inte prova något vågat och annorlunda som en Vin- & lakritsprovning eller Ost- & ölprovning för att hitta nya smakkombinationer du inte visste fanns. Vi har dessa upplevelser i större delar av landet så unna dig, det är du värd.

Sugen på att byta ut lördagsgodiset? Prova då istället vår Glassprovning

Glassprovning med Live i Stockholm & Malmö

Detta är verkligen en provning för hen som älskar glass. Provsmaka en massa olika sorter, inga förkunskaper krävs och ta med dig alla från 10 år. Läs mer om Glassprovning här.

Sådär, där har ni några smakfyllda upplevelser vi varmt rekommenderar att ni provar på tillsammans. Om du fortfarande vill hitta inspiration efter fler upplevelser inom mat & dryck är det bara botanisera dig här.

Rösta på detta inlägg