Upplevelsen RIB-Sightseeing

RIB-Sigthseeing Upplevelsepresent från Live it

Detta är en upplevelse för dem som gillar fart och adrenalin. RIB-båtarna tar med dig på ett äventyr i över 50 knop. Läs mer om upplevelsen här.

RIB-Sightseeing – En fartfylld upplevelse i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Denna upplevelse är verkligen för den som gillar fart och inte är rädd för att bli blöt. Upplev stadsmiljöer, natursköna kustområden och känn frihetskänslan av att susa fram över vattnet i hastigheter över 50 knop – Sightseeing när det är som bäst.

RIB-båt i Stockholm
Upplevelsen startar på Kastellholmen mitt i hjärtat av Stockholm och tar er ut mot skärgården i hissnande fart. Under färden får man bland annat se Gröna Lund, Waldermarsudde och Fjäderholmarna.

RIB-båt i Göteborg
Denna färd börjar i centrala Göteborg. Ta er igenom stadens hamnliv, Långedrag och ut förbi Älvsborgs fästning.

RIB-Båt i Malmö
Sigthseeingen startar i Limhamn och tar er vidare förbi landmärken som Ribergborgsstranden, Västra hamnen och Turning Torso. Sedan bär det av i 50-knop mot det öppna havet mot Danmark.

Samtliga RIB-Sigthseeing-upplevelser hålls av erfarna och profesionella instruktörer med god kunskap och utbildning bakom sig.

Live it upplevelsepresenter - RIB-Sigthseeing

Vill du uppleva eller ge bort motsatsen till en fartfylld upplevelse? Titta på vår kategori Spaweekend för total avkoppling och stressfria miljöer här.

Är du sugen på att ge bort en upplevelse som är perfekt för höstsäsongen har vi skapat en sida där vi samlat våra säsongsspecifika upplevelser här.

Följ @Liveitse på Sociala Medier för att få inspiration och de senaste nyheterna från oss.

 

Upplevelsen RIB-Sightseeing
5 (100%) 3 vote[s]