Tips! Upplevelser att göra hemma i karantän.

Klättrar du också på väggarna hemma i karantän? Vi har samlat tips på upplevelser som du kan göra en egen variant av hemma.

Middag på stjärnkrog

Laga en middag i sann stjärnkrogsanda! Satsa på en trerätters med passande dryck och avec. Sätt stämningen med jazzig musik (jazzig musik är alltid stämningshöjande) och levande ljus – vips så har ditt hem blivit en stjärnkrog! För extra feeling: marschaller och röda mattan i farstun/trapphuset. Behöver du mer inspo? Läs om våra Middagar på Stjärnkrog här.

Dinner in the dark

Detta är en extremt enkel upplevelse att utföra hemma. Först väljer du vad för mat som ska stå på aftonens meny, sen tillagar du den, dukar upp den för att sedan avsluta med att släcka lampan. Inget för mörkrädda. Varning för snubbelrisk.

Provning x 3

Dessa fungerar antingen som en digital provning eller om du sitter i karantän tillsammans med flera.

Bubbelprovning

Köp hem några olika flaskor, läs på om smak, doft, ursprungsland och produktion. För digital provning: Skicka ut en dryckeslista till dina närmsta vänner och låt dem köpa samma flaskor. Ring därefter upp på videolänk och briljera med din egna bubbelprovning! Behöver du mer inspo? Läs om vår bubbelprovning här. 

Cocktailprovning

Välj ett tema för kvällen, låt oss säga mexikanskt. Låt allt för kvällen gå i det temat, från mat & dryck till musik. Googla drinktips som följer temat och välj ut några som du (förslagsvis) aldrig druckit förut. Känner du dig extra kreativ? Gör ett quiz som ni kan göra medan ni sippar på drinkarna. Behöver du mer inspo? Läs om vår Cocktailprovning här.

Klassisk behandling

Hemma-spa är ett av våra starkaste tips i dessa dagar. Ro om dig själv ordentligt med en ansiktsmask, fotbad och nymålade naglar. Sätt på en bra serie och häll upp något gott att dricka – så är du redo sen att marineras. Behöver du mer inspo? Läs om våra spabehandlingar här.

Måla & Skåla

Det här kan bli en riktig hit. Fram med penslar, färger, papper, snittar och valfri läskande dryck. Sen har ni receptet för en riktigt rolig upplevelse. Bestäm om ni ska måla samma motiv eller om det är fri lek. Avsluta med en vernissage och njut av varandras alster. Behöver du mer inspo? Läs om vår Måla & Skåla-upplevelse här.

Upptäck din sångröst

Så här i karantäntider är det ett gyllene tillfälle för dig att hitta en ny hobby. Varför inte låta det bli sång? DIY-guldgruvan Youtube är här din bästa vän. I slutet av karantäntiden så kanske det är dags för dig att ställa till med uppträdande? Vi tar emot tack för karriärråd digitalt under @liveitse & #liveitse när artisteriet väl har börjat blomstra. Sugen på professionell hjälp genast? Klicka här.

Tips! Upplevelser att göra hemma i karantän.
1.6 (32.41%) 79 vote[s]