Bröllopspresenter för sommarens bröllop

Bröllop är en av de mest speciella och minnesvärda dagarna i en persons liv. Det är en dag som firar kärlek, samhörighet och gemenskap. När man gifter sig, är det vanligt att de får presenter från sina nära och kära. Dessa presenter kan vara allt från traditionella gåvor som porslin och bestick, till upplevelsepresenter. Här kommer upplevelsepresenterna vi tror att alla blivande par kommer att älska, och vi hjälper dig hitta den perfekta bröllopspresenten.

Är bröllopspresenter viktiga?

Att ge en bröllopspresent är en gest av kärlek och uppskattning. Det visar att du vill dela den speciella dagen med paret och föreviga denna otroliga dag med dem. Men självklart handlar det inte om att komma dit med den absolut dyraste gåvan, det är tanken som räknas. Och när man väljer en bröllopspresent kan det vara till en fördel att tänka på paret och deras intressen, för får de något de verkligen skulle tycka om så är prislappen inget att bry sig om.

En riktigt populär bröllopspresent är just upplevelsepresenter. Inte så konstigt tycker vi, men det ger även paret möjlighet att leva lite till, men något nytt och skapa ännu mer minnen än en ny salladsskål. En upplevelse är också oftast mer ihågkommen och kan bli ett av alla minnen de kollar tillbaka på när de tänker tillbaka på denna underbara tid i deras liv. Upplevelsepresenter kan vara allt från en weekendresa till en matlagningskurs eller en spadag.

Vad är en bra bröllopsgåva?

En av fördelarna med att ge bort just en upplevelsepresent som bröllopsgåva är att dessa ger paret möjlighet att göra något tillsammans. Ibland även upplevelser som de kanske inte skulle ha gjort annars. Det ger dem också möjlighet att koppla av och njuta av varandras sällskap utan att behöva tänka på alla de detaljer som kommer med att planera en resa eller aktivitet. Skippa salladsskålar och bestick, ge bort något som de kommer minnas.

Bröllopspresenterna att ge bort 2023

En underbar stund på spa

 

En övernattning med spa är en fantastisk bröllopspresent eftersom det ger paret möjlighet att koppla av och njuta av varandras sällskap efter all planering och stress som kommer med att organisera ett bröllop. Det ger också dem en chans att tillbringa kvalitetstid tillsammans utan distraktioner och att bara njuta av lugn och ro, bara dem två. Det finns många alternativ hos oss när det kommer till spaövernattningar. Kanske en tur till Marstrands havshotell eller varför inte till Steam som bjuder på industriromantik. Om en hel övernattning känns lite dyrt för plånboken finns det självklart också härliga spadagar att njuta av, exempelvis som på Ad Astra by Elite.

För det äventyrliga paret

 

Att ge bort en äventyrlig upplevelse som bröllopsgåva kan vara en unik och minnesvärd present. Istället för att ge bort en traditionell bröllopspresent, kan du överraska dem med en äventyrlig upplevelse. Det blir perfekt för de som söker och älskar det lilla extra och spännande i livet. En äventyrlig upplevelse kan också bidra till att stärka deras förhållande genom att ge dem möjlighet att utmana sig själva och arbeta tillsammans för att övervinna hinder och nå gemensamma mål. Vad sägs om att flyga helikopter över Stockholms skärgård, eller för de som är lite mer av extremsportare, paddla forskajak.

Ge bort en smaksensation

 

Att ge bort en smaksensation kan inte bli fel, alla gillar vi oftast någon form av mat eller dryck. Det kan också vara så att en middag kan bli någon fint som du och brudparet kan göra tillsammans. En matupplevesle kan verkligen vara både enkelt och ändå kännas väldigt lyxigt oavsett om du bjuder dem på en helkväll med middag hemma eller om du bjuder dem på en lyxig restaurang eller exklusiv provning. Några fina förslag från budget till lyx skulle kunna vara en bubbelprovning, ett fint sätt att binda ihop bröllopskålen till ännu ett nytt minne, eller varför inte en avsmakningsmeny på Operakällaren? Här finns det plats för allt.

 

Andra uppskattade bröllopsgåvor att ge till bröllopsparet som gifter sig i sommar:

Bröllopspresenter för sommarens bröllop
3 (60%) 1 vote[s]