10 största upplevelserna under 2019 enligt er

Här har vi samlat de 10 största upplevelserna under 2019

Vi har tagit fram årets mest populära upplevelser enligt er. Listan innehåller allt från bilkrockar i en smutsig miljö till mysig frukostbuffé i morgonrock.

Bodyflight

Vem har inte drömt om att flyga någon gång? Drömmar kan nu gå i uppfyllelse då det är möjligt både i Stockholm och i Göteborg. Denna upplevelse är verkligen något för alla över 4 år.

Läs mer om Bodyflight.

Weekend Elite Hotels

Ta en välförtjänt paus och checka in på ett hotellrum på Elite Hotels. Välj ett av 28 hotell runtom i landet, alla centralt belägna i 19 olika städer. Vem tackar nej till en weekend med frukostbuffé? Kvalitetstid när den är som bäst!

Läs mer om Weekend Elite Hotels.

Kör Ferrari/Lamborghini Plus

Detta är en oförglömlig körupplevelse i supersportbil. Kör 15 km på allmän väg, spela din favoritlåt och bränn iväg. Frågan är bara, väljer du Ferrari eller Lamborghini?

Läs mer om Kör Ferrari/Lamborghini Plus.

Ost- & vinprovning

Den magiska kombinationen av dessa två favoriter är ett måste att njuta av. Upplev en provning i gemytlig miljö där en erfaren föreläsare lär er om ostar av olika karaktär samt tillhörande viner speciellt utvalda för att harmonisera med smakerna. Sen är det bara att bjuda in till vinkväll och briljera med dina nya kunskaper.

Läs mer om Ost- & vinprovning.

Hyper Reality

Till alla tv-spelsfantaster där ute. VR-glasögon är så 2017, här öppnar vi upp för er att kliva in i en helt ny värld med den senaste VR-tekniken som erbjuder body tracking i 4D. Rör er fritt i VR-världen och lös spännande uppdrag.

Läs mer om Hyper Reality.

Supercar Trackday

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accelerationen och de vrålande motorerna. Frälser till och med den minst motorsportsintresserade.

Läs mer om Supercar Trackday.

Klassisk behandling

Alla förtjänar vi ibland en avslappnande stund för oss själva. Njut av en ansiktsbehandling, fotbehandling, massage eller kanske en kroppsskrubb. Lyx för både kropp och själ!

Läs mer om Klassisk behandling.

Pistolskytte

Känn dig lika cool som James Bond med denna upplevelse. Lär dig skjutteknikens grunder och prova några av världens mest kända handeldsvapen.

Läs mer om Pistolskytte. 

Folkrace

Slira runt på folkrace-bana med ombyggda Volvo-modeller i ett rasande tempo. Klassisk svensk motorsport när den är som bäst! Går du till final?

Läs mer om Folkrace. 

Fallskärmshopp

Hur många har inte detta på sin bucketlist? Frågan är bara, vågar du ta steget ut?

Läs mer om Fallskärmshopp. 

Där har vi hela listan över era topp 10 upplevelser under 2019!

10 största upplevelserna under 2019 enligt er
4.5 (90%) 6 vote[s]