Tre enkla halloweendräkter att göra själv

Halloween är absolut en favorithögtid för oss på Live it. Är du också barnsligt förtjust i läskiga zombies, obehagliga dockor och skräckinjagande clowner?

Halloweenfest

Halloween firas den 31 oktober varje år. Sista helgen i oktober är därför ett populärt tillfälle att anordna halloweenfest. För dig som vill gå all-in är det inga problem- butikerna svämmar över med dekorationer i orange och svart, spindelväv, fejkblod och halloweenkostymer. Om du verkligen vill maxa och satsa på att vinna bästa utklädnad- glöm inte de färgade linserna!

Om du däremot har lite ont om tid och inspiration ger vi dig våra tre bästa tips på snabba och enkla halloweendräkter att göra själv:

Spöke

Du behöver:

-Ett lakan

-En sax

Gör så här:

 1. Trä lakanet över huvudet
 2. Klipp hål för ögonen
 3. Klart!

 

Ananas

Du behöver:

-En ananas

-En gummisnodd

-En gul dräkt eller t-shirt

Gör så här:

 1. Dela ananasen en bit ovanför mitten och gröp ur innehållet ur toppen (med blasten). Fyll ”hatten” med papper och låt torka minst en timme.
 2. Fäst ändarna av gummibandet på var sida av hatten.
 3. Ta på dig den gula dräkten/t-shirten och ananashatten. Ta-da!

 

Jigsaw

Du behöver

-Teatersmink

-Rött läppstift

-En röd fluga

Gör så här:

 1. Grunda med vitt teatersmink i hela ansiktet
 2. Måla röda ”snurror” på kinderna applicera rött läppstift
 3. Ta på dig den röda flugan och svarta kläder. Hu!

Fler tips på enkla halloweenutklädnader:

 • Dracula
 • Läskig clown
 • Vindruvsklase
 • Glasstrut
 • Pirat

Hur lättskrämd är du?

Du säger att du älskar halloween, men hur mycket pallar du egentligen? Vi utmanar dig att prova våra allra läskigaste halloweenupplevelser!

För dig som gillar deckare

Vem är mördaren? Under upplevelsen Middag och mord måste du mingla med de andra restauranggästerna för att lösa mordmysteriet. Spännande och kittlande!

För dig som gillar läskiga uppdrag

Dörren går i lås och ni har en timme på er att ta er ut. Live Room Escape går ut på att lösa gåtor och klara uppdrag under tidspress, innan ni bli inlåsta för alltid..

För dig som är riktigt hårdhudad

Apokalypsen är här! Stora delar av världen är redan smittade av ett dödligt zombievirus. Mänsklighetens enda räddning är att du och din grupp tar er igenom den övergivna forskningslabbet – fullt med zombies- och hittar antiviruset. Upplevelsen Zombie escape är definitivt inte för den lättskrämda!

Rösta på detta inlägg