Upplevelser utomhus med Live it

Ta med dig någon på en upplevelse utomhusUpplevelser utomhus med Live it

Livet kan kännas långsamt och oklart i tider som dessa. Därför har vi samlat upplevelser som du kan genomföra utomhus i den friska naturen.
Håll andan, släpp taget och upplev ett härligt adrenalinrus, det kan vi behöva just nu!

Upplevelsen Äventyrsbana

Äventyrsbana i Sverige

Vågar du stå hela 18 meter ovanför marken bland de svajiga trädtopparna och kliva rakt ut i äventyrsbanan? Denna upplevelse är verkligen en utmaning som stärker självkänslan och ger dig ett härligt minne för livet. Banorna finns på många platser runtom i Sverige och är en härlig aktivitet under vår och sommarmånaderna. Läs mer om Äventyrsbanan här.

Upplevelsen Zipline
Zipline - Fartyllt äventyr

Denna upplevelse är verkligen för den våghalsige. Zipline-banan bjuder på en adrenlinfylld upplevelse där du flyger fram mellan trädtopparna. Banan är fördelad på olika stationer mellan torn och plattformar och ligger i natursköna Växjö. Läs mer om upplevelsen här, och se en video från upplevelsen här.

Upplevelsen eFoilUpplev eFoil med Live it

eFoil är det senaste inom vattensport. Tänk er att få sväva ljudlöst ovanför vattnet utan ansträning, det är just vad denna eldrivna bräda gör för dig, som också går upp i hela 20 knop, vilket motsvarar ca 40 km/h. Upplevelsen går att utföra både ensam och tillsammans. Läs mer om eFoil här.

Inte bestämt dig vilken utomhus-upplevelse du vill ge bort?

Då rekommenderar vi att muntra upp någon du tycker om och ge bort ett presentkort till hen. Sätt er ned och titta på alla våra upplevelser tillsammans. Kanske blir det något inom Äventyr- & Action eller är ni mer sugna på en Weekend & Övernattning? Oavsett vad ni väljer går det alltid smidigt att handla online, med 14 dagar öppet köp och ett års full bytesrätt inom vårt sortiment.

Upplevelser utomhus med Live it
5 (100%) 2 vote[s]