Ge bort en personlig farsdagspresent – tips till olika typer av pappor

Vem är pappa för dig? En stor och stark, omhändertagande björn? En pinsam men ganska skojig och energisk pappa eller en lugn, vis man som gärna delar med sig av sina livserfarenheter? Alla pappor är olika och uppskattar olika saker i livet. Så är det även med farsdagspresenter! Vissa pappor uppskattar fart och fläkt medan andra vill ha lugn och ro. Vi ger dig våra bästa tips på personliga farsdagspresenter som passar just DIN far.

far och son

Personliga farsdagspresenter

När det gäller gåvor och presenter brukar man ju säga att det är tanken som räknas. Är det inte då rimligt att du anpassar din farsdagspresent efter hur din pappa är och inte vad han är? Skrota idén om strumpor och kalsonger och hitta en farsdagsgåva som betyder något för just din pappa, på riktigt. Det kräver lite tid och mycket eftertanke, men det kommer att vara värt det!

Tips på farsdagspresenter till finsmakaren

Gillar din pappa det goda här i livet? Här är några tips på farsdag-presenter som passar amatör-konnässörer, whiskeyfantaster och pappor som drömmer om att bli Sveriges nästa mästerkock:

  1. Skicka iväg honom på en klassisk whiskeyprovning eller någon annan av våra populära provningar
  2. Bjud hem farsan på en hemlagad trerättersmiddag – hans favoritmat naturligtvis!
  3. Matälskare tenderar att bli aningen nördiga gällande både tekniker och redskap, inte sant? Låt pappa nörda ner sig totalt på vår populära knivslipningskurs!

Presenttips till skogsmullen

Hänger din pappa helst i sommarstugan, i bergen eller i skogen? Vi har massor med upplevelsepresenter till fars dag för pappor som drömmer om naturupplevelser:

  • Välj någon av våra fantastiska upplevelser inom kategorin fiske. Prova hummerfiske, ostronsafari eller varför inte skicka iväg honom på en flugfiskekurs?
  • Ingen naturupplevelse är så naturnära som att paddla kajak. Mer rofyllt blir det inte – följ med du också! Upplevelsen finns för en eller två personer.
  • I Bergslagen i Västmanland finns en fantastisk möjlighet att möta skogens konung i sitt naturliga element. Vår älgsafari är en upplevelse utöver det vanliga! 

Till pappan som har allt

Vad ger man en pappa som redan har allt han önskar sig? Ibland är det allra mest värdefulla att bara spendera tid ihop – något som kanske inte är självklart i vår stressiga vardag. Läs också: tid tillsammans – våra 3 bästa tips på farsdag-presenter för mer inspiration och tips på upplevelsepresenter som ger er ett minne för livet och ett tillfälle till lite kvalitetstid.

 

Billiga farsdagspresenter

Ekar det tomt på kontot i mitten av november? Vi har några tips även här:

  • Fars dag inträffar andra söndagen i november varje år (suprise!). Ha detta i åtanke under hela året och bunkra med passande farsdagspresenter att spara tills det är dags. Haffa till exempel ett schysst klädesplagg på någon utförsäljning, fynda den perfekta vintage-slipsen på en loppis eller
  • Gör en egen farsdagspresent! Något som är både personligt och billigt är att samla ihop bilder från din barndom och gör ett fotoalbum eller en personlig foto-tavla. Och om du tycker om att måla, sy eller snickra är ett eget verk något som kanske till och med gör den allra tuffaste pappan rörd!

Grattis alla pappor, och lycka till med din personliga farsdagspresent, önskar vi på Live it!

Ge bort en personlig farsdagspresent – tips till olika typer av pappor
5 (100%) 1 vote[s]