10 upplevelser som gör ditt liv roligare

10_roliga_upplevelser

Här listar vi 10 olika upplevelser som gör ditt liv dubbelt så roligt. Känn friheten av att stiga ut från ett plan 4.000 meter över havet, gå på stand up eller hoppa in i en upplåsbar badboll och rulla på vågorna. Checka in listan nedan!

SVÄVA BLAND MOLNEN

fallskarm

Fallskärmshopp är något man inte gör ofta i livet. Oavsett om du är höjdrädd eller inte så är det något du borde testa.

KÄRLEKSFULLA MÖTEN

delfin

Sätt på dig baddräkten och kliv ner i bassängen tillsammans med ett gäng delfiner. När chansen väl dyker upp kanske du lyckas få till en kyss som den ovan.

GLASSIGT VÄRRE

glass

Helt fri från konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kan det bli mer 2015? Smakerna är oändliga och dina smaklökar kommer bli överraskade.

SVÄVA SOM EN FÅGEL

flyboard

När vattenskotern gasar på flyger du upp mot himlen. Din uppgift blir att försöka hålla balansen och njuta samtidigt. Svårt men oerhört kul, läs mer här!

SKRATTA DIG TRÖTT

standup

Här serveras en helkväll med god mat och härlig live-underhållning med några av Sveriges bästa ståuppkomiker. Bjud med din date så blir det dubbelt så roligt, läs mer om Stand up här.

 GOTT OCH GLAMORÖST

ostron

Ostron och champagne är något för alla livsnjutare därute. Upplev en provning som
är lyxig, lärorik och underhållande på samma gång.

SAFARI PÅ VATTEN

vattenskoter

Vad blir kombinationen fart, vatten och natur? Vattenskotersafari!

GASEN I BOTTEN

ferrari

Sätt dig bakom ratten, på med säkerhetsbältet och låt de 500 hästkrafterna ta dig fram på vägen. Ett oförglömligt minne utlovas.

SKRATTFEST PÅ VATTEN

waterballs

Det kanske ser konstigt ut till en början. Men när du hoppar in i bollen och rullar fram på vattnet dröjer det inte länge innan skrattfesten är igång.

Rösta på detta inlägg