Upplevelserna för er nästa After Work

Efter en hektisk arbetsvecka är det dags att slappna av, umgås och skapa minnen med dina vänner eller kollegor. After Work med vänner och kollegor är en omtyckt och vanlig aktivitet efter jobbet. För vissa är det något man själv pussla ihop för att hinna umgås med sina vänner under veckodagar och för andra kan det vara något som hela företaget samlas kring för att exempelvis jobba på sammanhållningen. Det finns flera fördelar med att sluta arbetsdagen med ett besök på en restaurang, bar eller en spännande upplevelse som kan förvandla en vanlig arbetsdag till en minnesvärd kväll.

Varför ha en After Work?

Att arrangera eller delta i en AW har många fördelar och kan vara av stort värde på flera sätt. Det kan vara en tid att prata med sina kollegor på ett mer avslappnat sätt än på kontoret. Det ger dig också möjlighet att bryta känslan som kanske finns på jobbet och därför bidra till en mer avslappnad och stressfri miljö, om det är det på jobbet i vanliga fall det vill säga. Detta kan också för de som vill, vara ett sätt att komma kollegor allt närmare på en privat nivå och man kan bygga starkare relationer, som också kan bidra till en härlig stämning på kontoret. Självklart är det inte bara med kollegor man har eller kan ha en After Work med. Det kan vara med kompisar, ens partner kanske till och med ett event där man möter folk man inte ens känner och minglar runt istället.

Vad gör man på en After Work?

På en After Work finns det massor man kan göra, men huvudsyftet är oftast att inte tänka så mycket på jobb, utan snarare fokusera på att umgås. Mat och dryck är oftast en självklarhet när det kommer till en AW, men det behöver inte alls vara alkohol inblandat. Men med tanke på att en AW ofta sker direkt efter jobbet så är det bra att fylla på med lite energi sådär på kvällskvisten. Om bara mat och dryck inte låter tillräckligt spännande, eller om ni vill ha en ännu mer upplevelserik After Work, varför då inte slå till med en upplevelse, antingen en som innehåller mat och dryck, eller något helt annat. Här presenterar vi sju härliga upplevelser att genomföra på er nästa AW!

7 upplevelser till er nästa AW

 1. Rage room – för er som behöver få ut irritationen

  Har nu mycket på jobbet? kanske en stressig högsäsong på väg eller bara ett stress med mycket stress? I Breaking Point: Rage Room förvandlas er AW till anger management i dess roligaste form. Ta med dig kollegorna eller kompisarna och slå sönder allt som kommer i er väg och få lite ny energi.

 2. The nest – för er som vill koppla av efter jobbet


  Det kan vara väldigt härligt att komma från jobbet, släppa tankarna helt och njuta av en varm utomhuspool. Här blir det en härlig grön juice och ett litet spapaket att unna både kropp och knopp. Ett perfekt avslut på en arbetsvecka och en bra start på helgen, det är vad vi kallar den här spaupplevelsen.

 3. Live Room Escape – teambuilding för som gillar gåtor

  Behöver du och ditt team bli starkare tillsammans, eller kanske älskar ni bara att lösa kluriga och spännande problem? Då är ett Escape Room precis vad ni behöver. I Live Room Escape, ett escape room i Stockholm, har ni 60 minuter på er att lösa gåtor och ta er ut. Ett spännande uppdrag för kollegorna eller kompisarna efter jobbet.

 4. Star Karaoke – sjung som aldrig förr

  Detta känns som en klassisk upplevelse att göra med kollegorna efter jobbet. Med ljuva, och ibland kanske inte, stämmor höjs stämningen garanterat. Hos Star Karaoke i Göteborg får ni välja bland över 100000 sånger som ni kan skriksjunga till. Blir det Fångad av en stormvind av Carola eller något helt annat?

 5. Fotografiska – för er som vill uppleva kultur tillsammans


  Varför inte gå på museum ihop efter jobbet? Se, inspireras och diskutera konst. På fotografiska finns det även möjlighet att efter, eller under turen stätta sig uppe i restaurangen och äta lite smått och gott. En helkväll i konstens anda.

 6. Köttprovning – för er som vill äta en spännande middag

  På den här köttprovningen får ni äta tillagat kött i världsklass. Den perfekta upplevelsen för en After Work där maten ingår i själva upplevelsen.

 7. Beermakers Dinner – en meny för hela slanten

  Beermakers Dinner i Göteborg får ni en middag med hela fem stycken rätter, och till detta även deras egna öl, väl utvald för att passa just det som står på menyn. En perfekt upplevelse för er som vill att After Worken ska handla och kretsa runt mat och dryck.

Oavsett vad ni väljer att göra under er nästa AW, om det blir en enkel utgång eller en spännande upplevelse så hoppas vi att ni får en väldigt trevlig och spännande tid tillsammans.

4 andra upplevelser för en After Work i Stockholm

Rösta på detta inlägg