Vad är en bra studenpresent?

topbild_blogg

Studentens tid är här och med den kommer även mottagningar där presenter ska överlämnas. Vad som motiverar en bra studentpresent avgörs så klart av mottagaren, men det går åtminstone att sia i vad som kan definieras som en bra.

Om vi börjar i den andra ändan – vad brukar man ge i studentpresent? En undersökning från Svensk Handel visar att pengar är den vanligaste presenten till studenter. Tätt efter kommer presentkort och sedan något till det framtida hemmet. Betyder det att något inom de tre kategorierna är den bästa presenten? Givetvis inte, vi antar utmaningen att hitta något mycket bättre!

Vi menar att annorlunda gåvor är rätt väg att gå. Du kan självfallet röna i mottagarens intressen och leta efter presenter utifrån det men att våga ge något oväntat är betydligt mer minnesvärt. Och någonstans där tycker vi att spåren efter en bra present visar sig. Nedan tipsar vi om studentpresenter för killar och tjejer:

massage studentpresent

1. En nybakad student är antagligen ganska mör efter 12 års skolgång. En mjukstart med massage borde vara givet för alla studenter.

 

jetpack i studentpresent

2. Gå på barndomsdrömmen. Alla har väl drömt om att vara astronauter? Jetpack ger dig exakt det men man slipper lämna planeten.

 

köra ferrari studentpresent

3. Ge en rivstart i livet. Bokstavligt talat. Låt hen få köra en Ferrari eller Lamborghini!

 

Vi ska inte sticka under stol med att presentkort alltid är en bra present. Det är det. Så presentkort får vara med på listan. Har du inte fått nog med inspiration hittar du fler tips på studentpresenter här!

 

*källa

Rösta på detta inlägg