Ost- & vinprovning – En smakrik upplevelse

Ost- & vinprovning med Live it

Finns det en bättre kombo än en riktigt god ost och ett väldoftande och smakrikt vin? Det är åtminstonde en svårslagen smakkombo enligt oss. Denna upplevelse är en kulinarisk resa i ostens förlovade land. Under kvällen lär man känna ett antal olika ostar av olika karaktärer samt tillhörande viner som är utvalda att harmonisera smakerna.

Upplevelsen Ost- & vinprovning med Live it

Ge bort denna upplevelse till någon du tycker om och varför inte bjuda med dig själv så att ni tillsammans kan njuta av omsorgsfullt utvalda röda och vita viner kombinerat med fantastiska ostar .Detta är en provning som inte bara är smakrik och underhållande, den är även lärorik tack vare engagerade ledare i gemytliga miljöer. I Stockholm hålls en provning i en mysig ostbod mitt på Södermalm och denna upplevelse finns i 13 städer landet runt. Läs mer här.

  • Professionell föreläsare
  • Provning av ostar med tillhörande viner
  • En underhållande och informativ provning

Tips inför provningen

Vi rekommenderar att inte dricka alkohol innan denna upplevelse då det trubbar smak och lukt sinnet

Vi rekommenderar att undvika starka parfymer då det också trubbar av doftsinnet inför denna smakrika provning

Ost- & vinprovning med Live it

Självklart har vi ett brett utbud av olika provningar på live it, vad sägs som en Ost- & ölprovning, en ljuvligt smakande Chokladprovning eller Smörrebrödsprovning där ni får avnjuta Danmarks nationalrätt med dryck. Se mer av vårt breda utbud av olika provningar här.

Rösta på detta inlägg